Datamarked kundeservice

Brugt iPad Pro

Leder du efter en iPad Pro i høj kvalitet, så kan Datamarked.dk tilbyde dig en lettere brugt iPad Pro, som er så god som ny – og til en væsentligt lavere pris end det, man typisk betaler for en ny.

En iPad Pro er udstyret med Apples højeste kvalitet til dato, hvilket indbefatter Retina-skærm, op til 4GB RAM og kan fås med helt op til 1 TB lagerplads. Dette gør, at du får den bedste iPad på markedet.

Hos Datamarked sørger vi for, at du kan købe en brugt iPad Pro til favorable priser. Alle vores iPad Pros bliver leveret til kunden i perfekt stand, som sikrer dig, at du får en brugt iPad, som tilfredsstiller dine forventninger. Dette er din sikkerhed for at du får en brugt iPad, som opfylder dine behov. Derudover medfølger strømforsyning og USB kabel, ved køb af en iPad Pro hos Datamarked.dk.

Billige brugte iPad Pro som er refurbished, dvs. lettere brugte. Vores brugte iPad Pro leveres med 2 års garanti og 14 dages fortrydelsesret. Vi garanterer at den modtage brugte iPad Pro er klar til brug ved levering.

Kompatibel med nyeste iOS?
Følg linket for at se listen over hvilket iOS dit genbrugte Apple-produkt kan opdateres til:  iOS opdateringsliste

Har du styr på hvilken stand din genbrugte iPad skal have? Se hvad de forskellige grades betyder her.

Til alle brugte iPad Pro medfølger strømforsyning samt USB laderkabel.

Brugt iPad Pro

Der er desværre ingen produkter i denne kategori på nuværende tidspunkt

Brugt iPad Pro

Funktioner

  • iPad Pro kommer i fire størrelser: 9,7 tommer, 10,5 tommer, 11 tommer og 12,9 tommer.
  • Større skærm betyder, at den har et større tastatur, hvilket gør det lettere at skrive på enheden og får tingene gjort hurtigere.
  • iPad Pro giver dig mulighed for at vælge skærmstørrelse baseret på dine præferencer, og du vil opleve enestående kvalitet, uanset hvilken skærmstørrelse du vælger.
  • iPad Pro er kompatibel med 1. generation af Apple Pencil (medfølger ikke), så du kan omdanne din iPad til en tegnetablet og slippe dine kreative kræfter løs!

Tilbehør til iPad

Datamarked har et stort udvalg af tilbehør og reservedele til Apple iPad i høj kvalitet.

Vi sender direkte fra eget lager, så vi kan garantere hurtig og forsvarlig forsendelse. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte kundeservice på e-mail salg@datamarked.dk eller tlf. 70400010 

Køb Brugt iPad Pro - En Smart Økonomisk Beslutning

Er du interesseret i en højtydende tablet, men begrænset af budget? Overvej en brugt iPad Pro, en økonomisk og miljøvenlig løsning, der leverer både kvalitet og avancerede funktioner til en brøkdel af prisen for en ny tablet.

Fordele ved at Vælge en Brugt iPad

En brugt iPad fra Apple er ikke kun en kosteffektiv mulighed, men også et skridt mod en mere bæredygtig forbrugskultur. Ved at vælge brugt, bidrager du til at reducere elektronisk affald og fremmer genbrug, hvilket hjælper miljøet. Vores udvalg af brugte iPad Pro-modeller sikrer, at du får adgang til en tablet, der er gennemtestet og revideret til at opfylde strenge kvalitetskrav.

Hvorfor iPad Pro?

iPad Pro er anerkendt for sin ekstraordinære skærmteknologi og kraftfulde processorer. Den fås i forskellige størrelser - 9,7 tommer, 10,5 tommer, 11 tommer og 12,9 tommer, hvilket giver dig mulighed for at vælge den størrelse, der bedst passer til dine behov. Uanset hvilken størrelse du vælger, leverer en brugt iPad Pro en brugeroplevelse uden lige, med skarpe billeder og lynhurtig respons.

Funktionalitet og Multitasking

Udstyret med en A10X Fusion chip, er en brugt iPad Pro i stand til at håndtere alt fra dagligdags opgaver til de mest krævende apps og software, hvilket gør den ideel til professionel brug. Med understøttelse af Apple Pencil åbner den op for nye muligheder for kreativitet og produktivitet, ved at forvandle din tablet til en digital notesbog eller et kunstnerisk lærred.

Kvalitetssikring og Pålitelighed

Når du køber en brugt iPad fra os, kan du være sikker på, at hver enhed har gennemgået en omfattende inspektions- og reparationproces. Vi tester alle aspekter af enheden, inklusiv batteriets sundhed, skærmens kvalitet og enhedens generelle funktionalitet, for at sikre, at du modtager en pålidelig og holdbar produkt.

Batteriets Tilstand

En vital faktor ved køb af en brugt iPad Pro er batterilevetiden. Vi garanterer, at batteriet i hver iPad vi sælger, har kapacitet nok til at understøtte en hel dags brug, uanset om det er til arbejde, spil eller medieforbrug.

Hvor kan man købe?

Det kan være udfordrende at finde pålidelige forhandlere af brugte iPads. Vores virksomhed specialiserer sig i salg af brugte iPad Pro-enheder med fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi tilbyder gennemsigtige og konkurrencedygtige priser samt en detaljeret beskrivelse af hver enheds tilstand.

Garanti og kundesupport

Alle vores brugte iPad Pro tablets kommer med en garanti, der dækker eventuelle tekniske problemer efter købet. Vores kundesupportteam er også klar til at assistere med eventuelle spørgsmål og sikre, at du er fuldt tilfreds med dit køb.

Vejledning til Købere

Før du investerer i en brugt iPad Pro, er det vigtigt at overveje, hvilken model og størrelse der vil tjene dig bedst. Afhængigt af dine behov, kan tilbehør som Apple Pencil eller et eksternt tastatur forbedre din oplevelse og produktivitet.

Sammenfatning

En brugt iPad Pro er en fremragende investering for alle, der søger en avanceret tablet til en brøkdel af nyprisen. Med dens kraftfulde ydeevne, alsidighed og omfattende support, er en brugt iPad Pro fra vores lager et ideelt valg for både nye og erfarne brugere. Overvej at købe brugt og gør en forskel for både din pengepung og planeten.

Er du klar til at opleve de mange fordele ved en brugt iPad Pro? Besøg vores butik eller kontakt os direkte for at lære mere om vores udvalg og finde den perfekte iPad til dine behov.

Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning?
Skriv en besked, så vender vi tilbage hurtigst muligt.